Кошик
445 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде опрацьована в найближчий робочий день.

+380 (98) 600-27-45
Дніпро, Україна
"Ёжик" интернет-магазин товаров для кондитеров
Кошик
Готове мереживо для торта "Солодка творчість" №2 Бузковий/Лавандовий, фото 2

Готове мереживо для торта "Солодка творчість" №2 Бузковий/Лавандовий

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Готове мереживо для торта 3 смужки по 35 см Підходить для прикрашання торта діаметром 33 см Виробник: Україна Спосіб використання: 1. Побризкайте трохи водою торт, який обтягнутий мастикою 2. Просто причепите кружево до торта У кружева приємний солодкуватий смак. Воно досить міцне, пластичне та еластичне, тому працювати з ним легко навіть новачкам. Айсінг – це цукрово-білкова маса для малювання, яку використовують для виготовлення об'ємних прикрас кондитерських виробів. Ця маса може бути білою або кольоровою при додаванні до неї харчових барвників. Порядок роботи з айсингом: 1) Малюють майбутні візерунки на папері або роздруковують готові шаблони. Як шаблони дуже зручно використовувати дитячі розмальовки. 2) Підкладають мальований паперовий шаблон під поліетиленову плівку або вкладають його в поліетиленовий «файл» (Тонкий прозорий пакет для документів). Тут використовується та властивість поліетилену, що він ні до чого не клеїться. До кальки, пергаменту або вощеного паперу вироби можуть приклеїтися «намертво», особливо, якщо айсинг-маса занадто рідка. Для кращого подальшого відлипання виробів з айсингу на поліетиленову плівку наносять найтонший шар оливкової олії (вона невисихаюча, тобто неполімеризується). Олія вкрай небажана (!), т.к. при контакті з повітрям воно полімеризується з'єднанням з киснем і твердне (як масляна фарба), тому може додатково приклеїти виріб, особливо при тривалому сушінні великих деталей. КОРИСНЕ ПРИМІТКА. Саме властивість нанесеного шару соняшникової олії полімеризуватися з'єднанням з киснем повітря і твердіти в непроникну нерозчинну плівку використовується при просоченні олією нових дерев'яних кухонних дощок, що робить просочені дошки негігроскопічні, легко миються і практично вічними. Для просочення олією новим дошкам дають додатково просушитися в сухому приміщенні, потім рясно змащують з усіх боків соняшниковою олією, можна підігрітим, дають олії вбратися протягом 1 години, потім щедро змащують і залишають на 3-4 дні для остаточного просушки. 3) Свіжоприготовлену білкову маску рису (айсинг) поміщають в корнетик з підходящою насадкою або в пластиковий пакет зі зрізаним куточком (наприклад, у файл для документів). Масу щоразу слід готувати в кількості, яка потрібна зараз для роботи. Зберігання маси може викликати небажані зміни її пластичності, які доведеться коригувати добавками або цукрової пудри, або кількох крапель води та ретельним розтиранням заново. Айсинг-маса не повинна бути надто рідкою – щоб при відсадженні не розпливалася і не втрачала форму, і не занадто густий – щоб без зайвих зусиль видавлювалася з корнетика та при відсадженні не рвалася. Якщо приготувати айсинг-масу густішою, з неї можна ліпити прикраси руками, як із пластиліну. Не слід ліпити дуже товсті прикраси, т.к. вони надто довго сохнуть. 4) Видавлюють айсинг на поліетиленову плівку за підкладеним під неї візерунком. За наявності достатніх художніх навичок можна обійтися без шаблонів, вільно малюючи масою за своєю фантазії. При малюванні можна послідовно використовувати айсинги, пофарбовані харчовими барвниками у різні кольори, що дозволить отримати різнокольорові прикраси. Айсинг можна відсаджувати прямо на поверхню готового (випеченого та охолоного) досить сухого тестяного кондитерського виробу (пряник, в т.ч. глазурований, пісочне печиво), а також на шоколад та інше, здатне зберігатися поза холодильником. Айсинг ні в якому разі не відсаджують на кондитерський крем, на бісквіт та інші вологі поверхні, а також на вироби, для яких обов'язково зберігання тільки в холодильнику. На такі вироби встановлюють айсинг-прикраси безпосередньо перед подачею на стіл. 5) Плівку з відсадженим візерунком (або прикрашений кондитерський виріб) залишають для просушування при кімнатній температурі (але не вище +40 гр. С) на 1-2-3 дні до повного висихання маси. Сохне айсинг по-різному залежно від розміру деталі та вологості у приміщенні. 1-2 дні просушування достатньо для звичайної невеликої квітки. Великі деталі можуть висихати до 5-6 днів. Для прискорення просушки виробу можна поміщати в тепле сухе місце з температурою не вище +40°С. За бажання отримати об'ємну прикрасу, плівку з відсадженим візерунком поміщають для сушіння на якусь викривлену поверхню – наприклад, на бічну поверхню циліндричної каструлі, у розворот розкритої книги і т.п. Правильно приготована айсинг-маса (не надто рідка) на похилих поверхнях не стікає. Якщо відсаджена маса рідка, слід спочатку дати їй трохи підсохнути до потрібного загусання (але не до ламкості) в горизонтальному положенні і лише потім поміщати на викривлену поверхню. Для отримання ажурних сферичних виробів білкову масу наносять на змащені олією маленькі надуті повітряні кульки. Після висихання айсингу повітряні кульки проколюють і акуратно витягають здуті оболонки з прикрас. 6) Просохлі айсинг-прикраси акуратно знімають із підкладки. Знімати вироби з підкладки краще на краю столу, починаючи з кута підкладки, що акуратно тягнути вниз, перегинаючи підкладку через ребро краю столу. Так як вироби з айсингу дуже тендітні, їх треба готувати з деяким запасом за кількістю. Айсинг-прикраси можна склеювати яєчним білком, розбовтаним із цукровою пудрою, після чого дати підсохнути. Для виготовлення великих об'ємних айсинг-прикрас для них по кресленнях виготовляють окремі деталі, які після повного висихання склеюють в єдиний виріб (наприклад, в вежу ейфелеву - див. нижче). Поламані вироби смачні власними силами і можуть бути з успіхом подані до чаю. Найчастіше буває, що айсинг-прикраси з'їдаються членами сім'ї, особливо дітьми, набагато раніше їх висихання. Так що солідний запас айсинг-прикрас, що готуються, ніколи не завадить. Солодкі їстівні мережива, що виходять, використовують для прикраси різних кондитерських виробів. Прикраси з айсингу можуть зберігатися в коробках при кімнатній температурі за умови відсутності високої вологості повітря. Прикраси з айсингу не можна зберігати у холодильнику, т.к. після перебування на холоді вони розріджуються. Тому заздалегідь приготовані прикраси з айсингу поміщають на торти тільки перед подачею на стіл.

Основні
ВиробникДобрик
Користувацькі характеристики
Довжина35 см мм
Кількість в упаковці3 шт шт.
Термін придатності24 міс міс
  • Ціна: 63 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner