Силіконовий молд Сніжинки 2
Молд силіконовий сніжинки
Розмір: 10*10 см
Силіконові молди для шоколаду і мастики― спеціальні форми для створення кольорів і фігур, що мають необхідну форму і структуру призначені для прикраси кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю і іншими харчовими продуктами, які мають властивість тверднути. Силіконові молди можуть переносити високі температури до 250 градусів.
Правила використання прес-форми
- Сухий молд перед тим як заповнити мастикою обов'язково треба посипати крохмалем.
- Повністю рівномірно наповнюємо молд мастикою чи іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
- Якщо молд складається з двох частин, то необхідно злегка змастити стикуються частини половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки прес-форми і обжимаем.Наступний етап. Поміщаємо наш молд в морозильну камеру і витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, то необхідно потримати більш тривалий час.
Коли матеріал придбає необхідну твердість акуратно дістаємо нашу фігурку з прес-форми.
Приступати до розфарбовування фігурки можна через кілька годин, після того, як вона достатньо висохне і затвердіє.
Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд в мікрохвильову піч, і ще раз обжати, а потім вже помістити в морозильну камеру.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струснути (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективно тому, що шоколад досить густий. Краще взяти размочаленую жорстку пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Кількість в наборі | 1 шт. |
- Ціна: 96 ₴