Текстурний мат Новорічний набір №2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Текстурний мат Новорічний
Розмір: 14,5*14,5 см
Матеріал: Акрил
Килимок кондитерський ― спеціальні форми для створення текстури, які мають необхідну форму і структуру призначені для прикраси кондитерських виробів. Килимок кондитерський призначені для роботи з мастикою, марципаном, та іншими харчовими продуктами, які мають властивість тверднути.
Правила використання Килимка кондитерського
- Сухий Килимок кондитерський перед тим як заповнити мастикою обов'язково треба посипати крохмалем.
- Полностью равномерно раскатываем мастику или другим пищевым продуктом, который вы используете. Убираем лишнюю мастику.
Приступать к раскрашиванию мастики можно сразу.
Для заливки шоколадом форму не нужно посыпать крахмалом. Если фигурка извлекается с трудом, можно заморозить ее до более низкой температуры.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Килимок кондитерський |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Акрил |
- Ціна: 25 ₴