Текстурний мат Новорічний набір №4
Текстурний мат Новорічний
Розмір: 14,5*14,5 см
Матеріал: Акрил
Килимок кондитерський ― спеціальні форми для створення текстури, які мають необхідну форму і структуру призначені для прикраси кондитерських виробів. Килимок кондитерський призначені для роботи з мастикою, марципаном, та іншими харчовими продуктами, які мають властивість тверднути.
Правила використання Килимка кондитерського
- Сухий Килимок кондитерський перед тим як заповнити мастикою обов'язково треба посипати крохмалем.
- Повністю рівномірно розкачуємо мастику чи іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
Приступати до розфарбовування мастики можна відразу.
Для заливки шоколадом форму не треба посипати крохмалем. Якщо фігурка витягується з працею, можна заморозити її до більш низької температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Килимок кондитерський |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Акрил |
- Ціна: 25 ₴