Шоколадна глазур Дропси білі Zeelandia 0,5 кг термостійкі
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ідеальний помічник кондитера. У складі — тільки натуральні компоненти, без зайвих домішок і добавок. Завдяки чому шоколад плавиться рівномірно та швидко, без грудочок, без проблем проходить процес темперування, а значить, підходить для виготовлення прикрас.
Рекомендація: щоб шоколад не підгорів, використовуйте для плавлення парову баню. Розігрійте шоколад до температури 45°C. Прикрашайте та начиняйте свої десерти, додавайте до морозива, вівсяної каші, мюслів, сиру. Сфера застосування обмежується вашою фантазією.
Шоколадна глазур Дропси білі Zeelandia 0,5 кг термостійкі підходять для приготування:
- глазурі;
- прикрас;
- цукерок;
- трюфелів;
- печива;
- бісквітів;
- начинок;
- кремів.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Zeelandia |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0,5 кг |
Термін придатності | 12 місяців міс |
Країна виробника | Україна |
Тип шоколаду | Білий |
- Ціна: 151 ₴