
Термометр кулінарний в духовку
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Термометр кулінарний в духовку — один з найважливіших інструментів професійних кондитерів та кулінарів. Без нього дуже важко приготувати, наприклад, інвертний сироп. Термометр дозволяє швидко і точно визначити температуру як гарячих, так і холодних страв. Підходить для вимірювання рідких, твердих, сипких продуктів. Термометри з висувним щупом — ідеальні помічники при приготуванні стейків, а безконтактні дозволяють проводити безпечні вимірювання температури дуже гарячих продуктів без ризиків обпектися.
Вам знадобиться термометр для приготування:
- сиропів;
- карамелі;
- глазурі;
- кремів;
- ізомальт;
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Діаметр | 5 см |
Діапазон температур | 50-300 °C (100-600 ℉) |
Матеріал корпусу | Метал |
Розмір | 5 см |
Країна виробника | Китай |
Тип | Термометр |
- Ціна: 161 ₴