Кондитерський Велюр Білий шоколад Modecor 250 мл
Що таке Кондитерський Велюр Білий шоколад Modecor 250 мл? Це какао масло + барвник, які знаходяться в балоні під тиском для розпилення.
Підготовка велюру до використання
Балон із велюром необхідно нагріти до 30 градусів Цельсія. Це можна зробити в духовці дуже акуратно і на низькій температурі або феном, можна звичайним для волосся. Якщо це фен, гріти не з одного боку, а обертати і рухи фена знизу-вгору. Балон повинен прогрітися весь, щоб трубочка, через яку буде розпилення, не забилася холодною олією.
Далі беремо десерт, тістечка або торт. Орієнтовна витрата на тістечка – 40-60 шт., на тортик діаметром до 20 см, висота до 5 см – на 15-20 шт. Розпорошувати краще на кілька десертів відразу - так суттєво знижується витрата.
Нанесення велюру
Десерт повинен бути ОБОВ'ЯЗКОВО з морозилки, щоб вийшов максимальний ефект велюру. Робимо у 3 етапи. Ставимо десерт на поворотний стіл і починаємо обертання:
- перший легкий шар з відстані 30 см, очікуємо 1-2 хвилини;
- другий легкий шар, знову чекаємо 1-2 хвилини (для того, щоб велюр взявся та охолонув від десерту);
- третім шаром покриваємо у тих місцях, де погано пофарбувалося після перших 2-х нанесень.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Modecor |
Користувацькі характеристики | |
Обсяг | 250 мл мл |
Термін придатності | 24 міс міс |
Країна виробника | Італія |
Колір | Білий шоколад |
- Ціна: 991 ₴