Кошик
459 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде опрацьована в найближчий робочий день.

+380 (98) 600-27-45
Дніпро, Україна
"Ёжик" интернет-магазин товаров для кондитеров
Кошик
Силіконовий молд Гудзики, фото 2
Силіконовий молд Гудзики, фото 2

Силіконовий молд Гудзики

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Силіконовий молд Гудзики

Розмір молда: 11,2 см * 7,1 см

14 шт. на планшеті

Розмір фігур: 1-2,5 см

Матеріал: харчовий силікон

Силіконові молди для кондитерської ― спеціальні форми для створення квітів та фігур, що мають необхідну форму та структуру призначені для прикрашання кондитерських виробів. Силіконові молди призначені для роботи з мастикою, шоколадом, марципаном, карамеллю та іншими харчовими продуктами, що мають твердість. Силіконові молди можуть переносити високу температуру до 250 градусів. Правила використання молда Сухий молд перед тим, як заповнити мастикою, обов'язково потрібно посипати крохмалем. Цілком рівномірно наповнюємо молд мастикою або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Забираємо зайву мастику. Якщо молд складається з двох частин, необхідно змастити стикуючі частини половинок водою або спеціальним харчовим клеєм. Складаємо разом дві половинки молда та обтискаємо. Наступний етап. Поміщаємо наш молд у морозильну камеру та витримуємо 10-20 хв. Якщо молд великого розміру, необхідно потримати більш тривалий час. Коли матеріал набуде необхідної твердості, акуратно дістаємо нашу фігурку з молда. Приступати до розфарбовування фігурки можна через кілька годин після того, як вона досить висохне і затвердіє. Якщо фігурка має багато дрібних деталей, які складно заповнюються мастикою, можна наповнений молд поставити на кілька секунд у мікрохвильову піч, і ще раз обтиснути, а потім помістити в морозильну камеру. Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Наповнену рідким шоколадом форму потрібно дуже, дуже сильно струсити (приблизно як термометр), щоб звільнити бульбашки повітря. Струшування, на жаль, не завжди ефективне тому, що шоколад досить густий. Краще взяти розмочений жорсткий пензлик і видалити бульбашки з внутрішніх порожнин. Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури. >

Основні атрибути
МатеріалСилікон
Користувацькі характеристики
Довжина11,2 см мм
Кількість в наборі14 шт. на планшеті шт.
Розмір1-2,5 см
Ширина7,1 см
  • Ціна: 127 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner