Дільник для торта 12/16
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Дільник для торта 12/16 — один з найважливіших інструментів професійних кондитерів та кулінарів. Без нього дуже важко приготувати, наприклад, інвертний сироп. Термометр дозволяє швидко і точно визначити температуру як гарячих, так і холодних страв. Підходить для вимірювання рідких, твердих, сипких продуктів. Термометри з висувним щупом — ідеальні помічники при приготуванні стейків, а безконтактні дозволяють проводити безпечні вимірювання температури дуже гарячих продуктів без ризиків обпектися.
Вам знадобиться термометр для приготування:
- сиропів;
- карамелі;
- глазурі;
- кремів;
- ізомальт;
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Пластик |
Користувацькі характеристики | |
Розмір | 31,5 см |
- Ціна: 4,02 ₴