
Текстурний мат "Плитка шоколаду 2" 1шт.
Текстурний мат "Плитка&шоколаду 2"
Плитка шоколаду розмір: 14,8см*7см
Матеріал: Акрил
Килимок кондитерський - спеціальні форми для створення текстури, що мають необхідну форму та структуру, призначені для прикрашання кондитерських виробів. Килимок кондитерський призначені для роботи з мастикою, марципаном, та іншими харчовими продуктами, що мають властивість тверднути.
Правила використання Килимка кондитерського< /p>
- Сухий Килимок кондитерський перед тим як заповнити мастикою обов'язково потрібно посипати крохмалем.
- Повністю рівномірно розкочуємо мастику або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
Приступати до розфарбовування мастики можна відразу.
Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем . Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Килимок кондитерський |
Користувацькі характеристики | |
Довжина | 14,8 см мм |
Матеріал | Акрил |
Ширина | 7 см |
- Ціна: 31 ₴