
Текстурний мат Новорічний набір №4
Текстурний мат Новорічний
Розмір: 14,5*14,5 см
Матеріал: Акрил
Килимок кондитерський ― спеціальні форми для створення текстури, що мають необхідну форму та структуру, призначені для прикрашання кондитерських виробів. Килимок кондитерський призначені для роботи з мастикою, марципаном, та іншими харчовими продуктами, що мають властивість тверднути.
Правила використання Килимка кондитерського< /p>
- Сухий Килимок кондитерський перед тим як заповнити мастикою обов'язково потрібно посипати крохмалем.
- Повністю рівномірно розкочуємо мастику або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
Приступати до розфарбовування мастики можна відразу.
Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем . Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Килимок кондитерський |
Користувацькі характеристики | |
Довжина | 14,5 см мм |
Матеріал | Акрил |
Ширина | 14,5 см |
- Ціна: 25 ₴