Шоколадна глазур біла Cargill 5 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Високоякісна кондитерська глазурка білого кольору. Глазурь має високу температуру плавлення і застосовується для покриття кондитерських виробів.
Переваги:
- глазур проста та зручна у використанні;
- не потребує темперування;
- має високі органолептичні показники;
- стійка до окиснення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривалу безпеку готового продукту.
Має природно-білий колір і легко забарвлюється будь-якими жиророзчинними барвниками, зокрема харчовими барвниками для шоколаду.
За своїм призначенням та смаковими якостями кондитерська глазурь відмінно замінює натуральний шоколад.
Використовується в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас та декорування тортів, тістечок, десертів, включаючи борошняні кондитерські ласощі.
Застосовується як наповнювач у різних видах тіста, в кремах, начинках, для ганаша, морозива, а також як самостійна прикраса.
Рекомендуємо: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною та без бульбашок, необхідно темперувати шоколадні монетки за температури 42-45°С. Повторне розігрівання глазурі не бажане.
Робоча температура: 30-35 °С.
Умови зберігання: зберігати в сухих приміщеннях, що добре провітрюються, при відносній вологості 75% і температурі +18-20°С. Виключити потрапляння на продукт прямого сонячного проміння.
Термін зберігання – 12 місяців.
Країна-виробник – Бельгія
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага | 5 кг |
- Ціна: 1 200 ₴/кг