Лопатка силіконова широка ЦІЛІСНА
Кондитерська лопатка використовується для приготування та декорування десертів.
Переваги:
- виготовлена з безпечного харчового силікону;
- витримує температуру від -60 до +220 ° С;
- легко миється в теплій воді або посудомийній машині;
- може зберігатися у будь-якому місці без втрати своїх якостей;
- не травмує посуд із тефлоновим покриттям.
Силіконова лопатка допоможе рівномірно нанести крем або шоколадну глазур на коржі, прикрасити бутерброди, перевернути млинці під час приготування.
Загострений край лопатки дозволить розділити випічку прямо у силіконовій формі.
Характеристики:
Розмір лопатки – 34 см х 7 см.
Розміри робочої поверхні – 14 см х 7 см.
Матеріал – силікон та пластик.
Країна-виробник – Китай.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Лопатка |
- Ціна: 189 ₴