Шоколадні яйця Buratti Італія, 1 кг
Мигдаль в шоколаді (шоколадні мармурові яйця) - застосовується для декорування Паски, капкейків, тортів, пирогів та ін. кондитерських виробів.
Є цілісним мигдалем у м'якому шоколаді, вкритому цукровою глазур'ю.
Склад: глазур кондитерська біла (цукор, пальмова олія), сировина молочна суха, молоко сухе знежирене, емульгатор, лецитин соєвий, ароматизатори "Білий шоколад", "Ванілін"), ядро мигдалю обсмажене, цукрова пудра, глянець (гуміарабік, сахароза глюкози, олія, лимонна кислота, кислота сорбінова, вода), глазуруючий агент: гуміарабік. ароматизатор "Йогурт".
Розміри: довжина – 2.0-3.0 см, діаметр – 1.5-2.0 см.
Країна виробник: Італія (Buratti).
Термін придатності до споживання: 24 міс. Зберігати при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Вага 1 кг
- Ціна: 974 ₴