Глазур для паски з швидкорозчинним желатином, біла 100г
Суміш для приготування білої глазурі. Використовується для покриття поверхні великодньої паски, печива та інших кондитерських виробів. Потрібно додати 3ст. ложки води (50г).
Готова суміш для швидкого і простого приготування глазурі з білосніжним, густим, щільним та однорідним покриттям, що не стікає з виробу, міцно кріпить кондитерську посипку та прикраси. Глазур з швидкорозчинним желатином тм «Slado» після висихання не кришиться, не липне запобігає висиханню покритої поверхні виробу протягом тривалого часу. Одного пакета достатньо для оздоблення 3-5 пасок. Орієнтовний час застигання до 1год. Повний час застигання 24год.
Спосіб приготування: вміст пакету ретельно зміщати з 50мл.(3-4ст. ложки) холодної кипяченої води та залишити для набухання на 10-15хв. Повільно нагріти у посудині з товстим дном, постійно помішуючи до повного розчинення. Збити отриману глазур міксером протягом 7-10хв. Вкрити глазур'ю вироби охолодженні до кімнатної температури, та прикрасити кондитерськими прикрасами та посипкою.
Виробник Україна
- Ціна: 28 ₴