
Хрумке покриття на основі молочного шоколаду з фундуком (1 кг)
ENROBAGE CROQUANT CHOCOLAT AU LAIT
Хрумке покриття на основі молочного шоколаду, з фундуком, для десертів, еклерів, шу, морозива. Стабільна текстура забезпечує чистий розріз. Ідеально підходить для заморожування та глибокого заморожування. Готовий до використання. Розтопити за 40 °C на водяній бані або в мікрохвильовці в режимі розморожування.
ОПИС: готова до використання, непрозора та матова шоколадна глазур 3 карамелізованій горіховою крихтою. Чистий шоколад без пальмової олії.
СКЛАД: Шоколад (73% цукор, какао терте, какао-паста, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний ароматизатор), олія ріпакова, фундук лущений, частково знежирений.
ВИКОРИСТАННЯ: Розтопити за 40 °C і поливати або обмачувати заморожені десерти, дорожні торти, заварні креми, морозиво. Щоб уникнути утворення конденсату, заморожений десерт краще витягувати з морозильної камери за 10 хвилин до покриття глазур'ю, всі інші заготівки можна покривати глазур'ю за кімнатної температури. Стабільний у морозильній камері/розморожування.
ЗБЕРІГАННЯ: захищати від світла, тепла (15-20 °C) і вологи. Тримати якнайдалі від сильних запахів. Після відкриття зберігати в холодильнику.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага | 1 кг |
- Ціна: 828 ₴