
Агар-агар IL Bakery 100 г (дрібнодисперсний) bloom 900
Агар-агар дрібнодисперсний IL Bakery - желюючий агент рослинного походження найдрібнішої фракції, виготовлений із морських водоростей.
Агар-агар дрібнодисперсний ilbakery підходить для приготування зефіру, десерту "Пташине молоко", мармеладу та желе.
Коефіцієнт желюваності: 900 bloom.
Як використовувати агар-агар:
1. 1 ч. л. агар-агару помістити в 1 склянку рідини, довести до кипіння (до повного розчинення).
2. Охолодити до кімнатної температури.
Рекомендовані пропорції використання:
- дуже м'яка текстура: 0,8 г/500 мл
- м'яка текстура: 1,5 г/500 мл
- помірно щільна текстура: 2,5 г / 500 мл
- щільна текстура: 5 г / 500 мл
- дуже щільна текстура: 7 г/500 мл
Желюючі властивості агар-агару набагато кращі, ніж желатину. Крім того, він не має стороннього смаку та запаху.
Термін придатності: 24 місяці.
При температурі не вище 25ºС і не нижче 15ºС, вологості не більше 75%.
Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично запакуйте.
Країна виробника: Україна.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Агар-агар |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0,1 кг |
Термін придатності | 24 міс міс |
- Ціна: 40 ₴