
Мигдальне борошно 200 г Україна (CIT company)
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Мигдальне борошно виготовлене з очищеного мигдалю, тонкого помелу, кращої якості.
Мигдальне борошно використовують для приготування:
- макарунс (macaroons) - французьке мигдальне печиво,
-бісквітів "Декуаз" та "Женуаз",
- марципан - дуже смачного та корисного їстівного пластиліну (з нього роблять цукерки, начинки фігурки для прикраси кондитерських виробів),
- начинок для тістечок і пирогів.
Мигдаль містить різні мінерали, абсолютно необхідні для здоров'я кісток (кальцій, магній, марганець і фосфор). У насінні мигдалю міститься велика кількість жирної олії, білків та цукрів; є ферменти, вітаміни групи В, Е. Мигдаль є лідером із вмістом цинку.
Без ГМО, без консервантів, без барвників, без цукру, без підсилювачів смаку, безглютенова, натуральна, органічна.
Борошно дрібного помелу, виготовлене з ядра солодкого мигдалю.
Зміст мигдалю у продукті – 100 %.
Упаковка: 200 г.
Виробник: Україна.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага | 200г |
Термін придатності | 6 міс міс |
Країна виробника | Україна |
Тип | Мигдальна борошно |
- Ціна: 177 ₴