Форма силіконова Шоколадка
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Форма силіконова Шоколадка — незамінний і дуже корисний інструмент на будь-якій кухні любителів шоколадних цукерок. Харчовий силікон — абсолютно безпечний та не вступає в контакт з шоколадом, так що цукерки, приготовані в силіконовій формі, не матимуть сторонніх присмаків і запахів. Силікон витримує до -60 градусів — він не пошкодиться ні в холодильнику, ні навіть в морозилці.
Як правильно використовувати силіконову форму:
- після діставання форми з холодильника дайте їй постояти при кімнатній температурі протягом 2-3 хвилин;
- потім злегка розтягніть форму з країв, нахиліть її та витягніть цукерки;
- при митті форми не використовуйте порошкоподібні засоби для чищення та жорсткі губки для посуду — вони можуть пошкодити силікон.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
Користувацькі характеристики | |
Розмір | 21 х 10,5 см |
Розмір комірки | 16,5 х 8 см |
Країна виробника | Китай |
Тип | Для шоколаду |
- Ціна: 48 ₴