Мигдальна паста 200 грам
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Міндальна паста 200 грам
Виробник:Україна
Упаковка: 0,2 кг
Паста з бланшованого смаженого мигдалю. 100% натуральна.
Термін придатності: 6 місяців
Дари невеликого деревця, що більше нагадує кущ, активно використовуються в кулінарії та знайшли своє застосування в медицині. Плоди мигдалю, що насправді належать до роду сливи, багато хто вважає горіхами. Це не зовсім так. Просто зовнішній вигляд кісточок, здобутих із сухого оплодня, нагадує горішки і має відповідний смак.
У приготуванні десертів мигдальна паста може замінити арахісову. Це буде набагато корисніше. І все завдяки її складу:
- вітаміни: Е, А, С;
- мінеральні елементи: кальцій, залізо, фосфор, марганець, цинк, калій, мідь; li>
- кислоти: фолієва та пантотенова;
- інші речовини: бета-каротин, лютеїн та зеаксантин, рибофлавін, ніацин, тіамін, піридоксин.
На кухні такий продукт буде затребуваним. І не лише для виготовлення кондитерських виробів. Мигдальну пасту використовують як заправку для каш, додають до смузі та коктейлів. Вона може бути інгредієнтом для приготування кремів і соусів. Міндальна паста може стати інгредієнтом для різних кулінарних вишукувань. Що можна приготувати з її додаванням? - Халва.
- Печень.
- Маффіни.
- Кекси.< /li>
- Пиріг.
- Тистечко.
- Батончики.
- Макаронс
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Обсяг | 0,2 кг мл |
Термін придатності | 6 місяців міс |
Країна виробника | Україна |
- Ціна: 220 ₴