Кошик
459 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде опрацьована в найближчий робочий день.

+380 (98) 600-27-45
Дніпро, Україна
"Ёжик" интернет-магазин товаров для кондитеров
Кошик
Форма силіконова Овал, фото 2

Форма силіконова Овал

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Форма силіконова Овал

Розмір овалу:10*7 см

Розмір планшета:  30*17 см

     Силіконові форми для випічки користуються в кулінарії великою популярністю.  Основна перевага силіконових форм перед звичайним посудом – її довговічність та універсальність (ви ніколи не розіб'єте посуд із силікону, і він ніколи не пошкодиться при використанні за будь-яких рекомендованих температур). Посуд із силікону не вбирає сторонні запахи, не вступає у хімічну взаємодію з продуктами та не виділяє шкідливих речовин у процесі використання.

      Силіконові форми дуже легко миються звичайною м'якою губкою (адже при використанні силіконових форм Ваша випічка ніколи не пригорить, а значить, посуд після випічки залишиться чистим). Форми з силікону ще зручніше зберігаються. адже їх можна скласти, сплющити, скомкати, врешті-решт – від цього силіконовий посуд анітрохи не постраждає.

     Силікон для форм витримує  великі перепади температур (мінімум від -40 до +240 градусів).

     Для того, щоб зберегти візерунок форми та чітко перенести його на випічку, дотримуйтесь таких рекомендацій:

    Після вилучення форми з їжею після закінчення процесу випічки з духової шафи або мікрохвильової печі, дайте формі трохи охолонути (2-3 хвилини – цілком достатньо), потім розтягніть краї форми в різні сторони і, трохи нахиливши форму, вийміть випічку.  Не використовуйте в процесі миття посуду з силікону гострі предмети та жорсткі порошкоподібні засоби.

Основні атрибути
МатеріалСилікон
Користувацькі характеристики
Розмір30 х 17 см
Розмір комірки21 х 10 х 7 см
Країна виробникаКитай
ТипФорма для кексів
  • Ціна: 59 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner