



Килимок кондитерський силіконовий для айсинга Троянди
Килимок кондитерський силіконовий для айсингу Троянди
Розмір 30*40 см
Килимок кондитерський ― спеціальні форми для створення текстури, що мають необхідну форму та структуру призначені для оздоблення кондитерських виробів. Килимок кондитерський призначені для роботи з мастикою, марципаном, та іншими харчовими продуктами, що мають властивість тверднути.
Правила використання Килимка кондитерського< /p>
- Сухий Килимок кондитерський перед тим як заповнити мастикою обов'язково потрібно посипати крохмалем.
- Повністю рівномірно розкочуємо мастику або іншим харчовим продуктом, який ви використовуєте. Прибираємо зайву мастику.
Приступати до розфарбовування мастики можна відразу.
Для заливання шоколадом форму не потрібно посипати крохмалем. Якщо фігурка витягується важко, можна заморозити її до нижчої температури.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Силікон |
Тип | Килимок кондитерський |
Користувацькі характеристики | |
Висота | 38 см |
Довжина | 40 см мм |
Кількість в наборі | 1 шт. шт. |
Країна виробника | Китай |
Ширина | 30 см |
- Ціна: 152 ₴